-
WĘDLINY I KIEŁBASY
Baleron rzemieślniczy wędzony ciepłym dymem
Najlepiej smakuje z pieczywem na zimno lub jako dodatek do makaronów, podpłomyków, zapiekanek ziemniaczanych i risotto.
-
WĘDLINY I KIEŁBASY
Boczek dojrzewający na sucho
Najlepiej smakuje z pieczywem na zimno lub jako dodatek do makaronów, podpłomyków, zapiekanek ziemniaczanych i risotto.
-
WĘDLINY I KIEŁBASY
Karczek dojrzewający w aromacie dymu
Najlepiej smakuje z pieczywem na zimno lub jako dodatek do różnego rodzaju dań, takich jak pasta, risotto, czy też jajecznica.
-
WĘDLINY I KIEŁBASY
Kiełbasa rzemieślnicza parzona
Może być smażona, grillowana, gotowana lub pieczona, a także zatopiona w żurku. Najlepiej smakuje z dodatkami takimi jak: musztarda z mango lub chrzan z wiśnią.
-
WĘDLINY I KIEŁBASY
Kiełbasa rzemieślnicza wędzona
Może być smażona, grillowana, gotowana, pieczona lub zajadana na zimno ze świeżym pieczywem. Najlepiej smakuje z dodatkami takimi jak: musztarda z mango lub chrzan z wiśnią.
-
SŁOIKI , WĘDLINY I KIEŁBASY
Kiełbasa słoikowa
Idealna do pieczywa. Najlepiej smakuje z kiszonkami lub świeżymi warzywami i listkami sałat.
-
WĘDLINY I KIEŁBASY
Pachwina dojrzewająca na sucho w przyprawach
Najlepiej smakuje z pieczywem na zimno lub jako dodatek do makaronów, podpłomyków, zapiekanek ziemniaczanych i risotto.
-
WĘDLINY I KIEŁBASY
Schab dojrzewający na sucho w przyprawach
Najlepiej smakuje z pieczywem na zimno lub w formie chipsów mięsnych, a także do różnego rodzaju makaronów i podpłomyków.
-
WĘDLINY I KIEŁBASY
Serwolatka od Dreszlera
Najlepiej smakuje z pieczywem na zimno lub jako dodatek do makaronów, podpłomyków, zapiekanek ziemniaczanych i risotto.
WĘDLINY I KIEŁBASY
Domowe wędliny i kiełbasy oraz przetwory mięsne przyrządzone wyłącznie z naturalnych produktów, bez dodatku konserwantów
Wyświetlanie 1–9 z 15 wyników